Danas je Sre Jun 18, 2025 4:22 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 9 10 11 12 13 Elipsa 54 Sledeća

Hoćete li kupiti dozvolu ove godine?
Da 67%  67%  [ 4 ]
Ne 33%  33%  [ 2 ]
Ukupno glasova: 6
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 1:50 pm 

Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 2:36 pm
iskreno neznam ,vadim dozvolu od svoje 11god i sada sam vec toliko razocaran da sam u neverovatnoj dilemi sam sa sobom
cenim sale temu ali iskreno neznam sta da radim

mnogima resava nekakav som.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 1:55 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
Svako neka postupi prema svojoj savesti i situaciji u kojoj se nalazi, naravno... :wink:

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 1:59 pm 
povratnik

Pridružio se: Čet Nov 25, 2010 5:07 pm
isako napisao:
To o promeni svesti kod naroda ja sve vreme i pricam ali koliko vidim nekima sam ovde smesan, pa ne mislite valjda da nas stotinak krenemo od kuce do kuce i drzimo ljudima predavanja, valjda je to jednostavnije uraditi preko medija.
Ne mora niko da se pljuje i naziva lopovom,dovoljno je da se jednostavno opise stanje nasih voda i sta nas ceka u buducnosti ako se nesto ne preduzme. Posto vidim da su se ovde na forumu predstavili iz redakcije emisije ulovi trofej, zasto oni ne bi napravili i neku reportazu o svemu tome i prikazali u jednoj od svojih emisija, da vide ljudi kako je kod nas a kako u nekim zapadnim zemljama.

takvih demagoga imamo punu skupstinu ,jos jedan nam ne treba ....zato kazem uradi nesto prijatelju prvo pa onda pametuj ....a negde mi se javlja da ides na vodu 10 puta godisnje pa zato tako i komentarises ...vidi se da te stanjei ne pogadja preterano !

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 2:12 pm 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
I sa Pajom(Ulovi trofej) možeš mačku o rep o'ma,tu 'leba nema...

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 3:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
Ja predlazem da svi prestanemo da vadimo licne karte i vozacke dozvole posto nam se ne svidja u kakvoj drzavi zivimo. Sto da bezveze bacamo pare na taxe kad u drzavi vladaju javasluk, lopovluk i beznadje. Prolazite na crveno na semaforima, kad nema saobracajaca na svakoj raskrsnici, secite drzavne sume kad nema sumara kraj svake bukve, ma, imate pravo da radite sta hocete jer vam se ne svidja u kakvoj drzavi zivimo.
UPRAVO ZBOG TAKVOM STAVA I IMAMO SITUACIJU KAKVA JESTE!!!
Sto i udruzenja i vecina ribolovaca misle da su ribe i voda nesto sto ne podleze normalnim zakonima, nisu u istom rangu sa ostalim granama privrede, turizma, ekologije. Sto svi misle da su riba i vode nesto sto pripada svima, pa stoga moze da se radi sta god vam padne na pamet. Sto bi placali dozvole, kad je slabo cuvanje vode?
Zato sto ce sutra neki klinac da pogleda nas, varalicare sa opremom i garderobom od par stotina (hiljada) evra, kako pecamo bez dozvole. Cek, pa ako oni ne uzimaju dozvolu, a nije im zao da potrose silne pare na pribor, sto bi ja uzimao dozvolu? Ionako nece da mi se isplati. Bolje da za te pare kupim: Pribor, dinamit, mrezu, alkohol, drogu... ili nesto trece... I imacete jednog sportskog ribolovca manje, jednog manje koji bi mozda mogao ZVANICNO I LEGALNO da podigne glas protiv rasula na vodi...

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 4:05 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 11:15 pm
patriota napisao:
isako napisao:
To o promeni svesti kod naroda ja sve vreme i pricam ali koliko vidim nekima sam ovde smesan, pa ne mislite valjda da nas stotinak krenemo od kuce do kuce i drzimo ljudima predavanja, valjda je to jednostavnije uraditi preko medija.
Ne mora niko da se pljuje i naziva lopovom,dovoljno je da se jednostavno opise stanje nasih voda i sta nas ceka u buducnosti ako se nesto ne preduzme. Posto vidim da su se ovde na forumu predstavili iz redakcije emisije ulovi trofej, zasto oni ne bi napravili i neku reportazu o svemu tome i prikazali u jednoj od svojih emisija, da vide ljudi kako je kod nas a kako u nekim zapadnim zemljama.

takvih demagoga imamo punu skupstinu ,jos jedan nam ne treba ....zato kazem uradi nesto prijatelju prvo pa onda pametuj ....a negde mi se javlja da ides na vodu 10 puta godisnje pa zato tako i komentarises ...vidi se da te stanjei ne pogadja preterano !

Stanje me naprotiv bas pogadja jer i nemam gde da idem na vodu jre je opustosena, pa idem nekih 20 puta godisnje (skoro da si pogodio) i za tih 20 puta ipak kupim dozvolu a ne idem linijom manjeg otpora kao ti.
Mozda nisi primetio da smo mi na istoj strani samo se borimo protiv nepravde razlicitim sredstvima.
Ja kupovinom dozvole cu dati primer kako se ispravno postupa
a ti krsis zakon tako sto neces kupiti dozvolu i podstices druge da slede tvoj primer

U ocima zakona ti nisi nista bolji od ribokradica i ako to nisi.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 4:20 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 1:29 am
2pike napisao:
Ja predlazem da svi prestanemo da vadimo licne karte i vozacke dozvole posto nam se ne svidja u kakvoj drzavi zivimo. Sto da bezveze bacamo pare na taxe kad u drzavi vladaju javasluk, lopovluk i beznadje. Prolazite na crveno na semaforima, kad nema saobracajaca na svakoj raskrsnici, secite drzavne sume kad nema sumara kraj svake bukve, ma, imate pravo da radite sta hocete jer vam se ne svidja u kakvoj drzavi zivimo.
UPRAVO ZBOG TAKVOM STAVA I IMAMO SITUACIJU KAKVA JESTE!!!
Sto i udruzenja i vecina ribolovaca misle da su ribe i voda nesto sto ne podleze normalnim zakonima, nisu u istom rangu sa ostalim granama privrede, turizma, ekologije. Sto svi misle da su riba i vode nesto sto pripada svima, pa stoga moze da se radi sta god vam padne na pamet. Sto bi placali dozvole, kad je slabo cuvanje vode?
Zato sto ce sutra neki klinac da pogleda nas, varalicare sa opremom i garderobom od par stotina (hiljada) evra, kako pecamo bez dozvole. Cek, pa ako oni ne uzimaju dozvolu, a nije im zao da potrose silne pare na pribor, sto bi ja uzimao dozvolu? Ionako nece da mi se isplati. Bolje da za te pare kupim: Pribor, dinamit, mrezu, alkohol, drogu... ili nesto trece... I imacete jednog sportskog ribolovca manje, jednog manje koji bi mozda mogao ZVANICNO I LEGALNO da podigne glas protiv rasula na vodi...

Da se nastavim:
Ili da svom detetu sutra kazes da dozvole kupuju samo budale i da je bolje pecati bez nje jer je katastrofalno stanje na vodi. :shock:

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 4:51 pm 
povratnik

rale napisao:
I sa Pajom(Ulovi trofej) možeš mačku o rep o'ma,tu 'leba nema...

kakav crni Paja pa to j lezilebovic belosvetski tri puta mi je donosio polovne stapove da mi proda kao nove dok je drzao radnju ...strasno !!!!!

isako napisao:
patriota napisao:
isako napisao:

Stanje me naprotiv bas pogadja jer i nemam gde da idem na vodu jre je opustosena, pa idem nekih 20 puta godisnje (skoro da si pogodio) i za tih 20 puta ipak kupim dozvolu a ne idem linijom manjeg otpora kao ti.
Mozda nisi primetio da smo mi na istoj strani samo se borimo protiv nepravde razlicitim sredstvima.
Ja kupovinom dozvole cu dati primer kako se ispravno postupa
a ti krsis zakon tako sto neces kupiti dozvolu i podstices druge da slede tvoj primer

vidi se da ne izlazis na vodu znao sam odmah ,ti ces kupovinom dozvole pokazati da si ovca (za sisanje naravno ) .protiv lopova i bagre samo se budala bori lepim recima i postovanjem zakona ....zapamti to dobro decko trebace ti u zivotu ....

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 5:03 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
A ti si pravi primer kako se treba boriti protiv njih :lol:

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 20, 2011 5:07 pm 
povratnik

apsolutno i ponosim se time jer ne dam na sebe a vi sto se sagnete i naguzite kad dodju da vam pregledaju dozvole to je vas problem :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 532 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 9 10 11 12 13 Elipsa 54 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris