djurony napisao:
Igore, vidim da si ti "veliki strucnjak" pa čak i veći od profesora i doktora koji su cele godine istraživali po jezeru i utvrdili da jezero ispunjava uslove za kategorizaciju.
Pošto ti znaš bolje od njih, pretpostavljam da su tvoje tvrdnje zasnovane na naučnoj osnovi, pa bih voleo da čujem kojom metodom si došao do takvih zaključaka.
Lepo ti napisah, na osnovu čega sam došao do zaključka o katastrofalnom stanju na jezeru, e sad ili to nisi skapirao, ili ne znam šta je u pitanju
Za te "tvoje profesore i doktore" sam već čuo kako su i još jednom tvom kolegi utvrđivali riblju osnovu u jezeru, za određeni broj EUR-a, zato nemoj.........................
Moraš da shvatiš da ovde ima i normalnih inteligentnih ljudi, koji ne dozvoljavaju da ih takvi "stručnjaci" vode kao slepce.......
Bogu hvala, još uvek više verujem svojim očima ,od onog šta nam vi kažete.
I opet ponavljam, jer vidim da si sve ono bitno ispustio, a to je da je jedini korisnik vredan pomena, kod koga je to jezero bilo na nivou koji i zaslužuje, bila ekipa iz ČAČKA................... tako da ti ne pije vodu ono da želim da jezerom upravljaju Kragujevčani, jer su tek oni potpuno nesposobni za takvo nešto.
Da si lepo sačuvao to jezero jedno godinu-dve, da se malo riblji fond oporavi i da počne da mu se vraća stari sjaj............ I DA ONDA UVEDEŠ DOPLATE, niko ne bi jednu reč rekao................. ali zinula g.uzica za lovu, veliki troškovi-verovatno, pa onda ajd klepaj tamo gde može-gde najveći broj ljudi obitava................ genijalno, nema šta.
A da nemam ništa lično protiv "VAS", možeš da vidiš iz pregršt mojih postova gde sam hvalio i HVALIM vaš rad, koji svakako nema veze sa ovom dlukom o toj sramnoj doplati.
Rekoh ti, mene ne pogađa, ali pogađa gomilu ljudi koji sebi ne mogu da priušte ono št ja mogu, i kojima je ta Gruža prva i poslednja destinacija