djurony napisao:
Ja tebe zaista ne razumem. Evo reci ti sam koliko košta sledeća oprema koju koristimo za čuvanje jezera.
Dva Land Rovera 2005 godište, jedna Lada 2007 godište, jedan čamac Big Foot sa Hondom od 40 ks, jedan gumeni čamac 4.7 metara sa motorom Tohatcu 20 ks, jedan gumeni čamac Yamaha sa motorom tohatcu 10 ks i jedan limeni čamac sa motorom Yamaha od 8 ks.
Zatim izračunaj koliko je goriva utrošeno i na to dodaj plate za 12 meseci, pa da vidimo ko ovde priča nešto bez veze a ko sa nekom vezom.
Covece to ti je SVA oprema koju imas za celo podrucje,i ti Land Roveri vise lice na neke kineske dzipove sa odgovarajucim oznakama ali ajde,nemoj da nas mazes da je to samo za jedno jezero bre i to si kupio jos odavno,a ne rece li pre neki mesec dok si bio pod"Rangoo"da si smanjio broj ribocuvara sa 17 na,dal bese 13,moram da potrazim,zasto sad doplatna ako si smanjio broj ribocuvara,i opremu verovatno do sad isplatio ako si uzeo na kredit ili lizing?
Zasto tvoj ribocuvar nije dosao kad ga je Lomunac zvao i da napise 3x25000 ili koliko je vec za grabuljanje i plus par mrtvih stuka i somica izadje to na skoro soma eura na jednu baru za jedno popodne,nego jos prijavio coveka pa sledeci put kad ga videli grabuljasi pomenuli mu to i nastavili svoj posao!
Koje to ribe ima u izuzetnim kolicinama nisi napisao,a to mora da ispunjava jezero da se trazi doplatna,sigurno si napisao da cverglana ima u izuzetnim kolicinama,koliko ljudi njega peca to mi kazi i necu da te pitam nista vise za doplatnu?
Odgovori na pitanja koja sam ti vec 3 puta postavio?