djurony napisao:
Gubnik ovo je poslednji pit da se obraćam tebi. Dakle, ne želim da komentarišem ovo što ti pišeš, jer je netačno i ti si veoma nepošten ako stvarno misliš ovo što pišeš. Tačnije, ili si neinformisan, ili si ljubomoran, ili si pakostan, ali ja u to ne mogu da ulazim.
Lopova je uvek bilo i biće, i nemoj da ih podcenjuješ, jer nisu ni oni baš tako glupi. Tih 40 km mreža su direktna posledica višegodišnjeg nerada na jezeru i velikog broja lopova koji su se u međuvremenu namnožili. Ono što je važno, jeste da smo mi sprečili da se sa tih 40 km iznese riba iz jezera.
Dakle, to što mnoge službe u Srbiji nemaju takve rezultate, apsolutno ne znači da u vodama koje čuvaju nema mreža, već da te službe loše rade, i u tom smislu tvoja logika je potpuno pogrešna, jer lopova ima na svakoj vodi, u manjoj ili većoj meri.
Meni je veoma jasno da tebe najviše boli doplata za Gružu i da samo iz tog razloga pokušavaš to što pokušavaš, ali je očigledno da o poslu koji mi radimo znaš veoma malo.
Kakva demagogija!!!
Strašno!
Osećam se kao da sam đak i to u specijalnoj školi.
Oslanjajući se na činjenicu (nažalost) da "lopova ima na svakoj vodi u manjoj ili većoj meri" ovaj Djuroni hoće da nam "proda" i prilepak da ako u nekoj vodi nema mreža znači da ribočuverske službe tamo ne rade ništa? A ja budala pomislio da ukoliko neka ribočuvarska služba radi dobro mreža bude sve manje i manje i nakraju(daj bože 0 kom) kad ono ispade da je bolje da ih ima što više jer je to carski dokaz da neko radi dobar posao. Ne, ja ti ne želim da ih u 2012 nađeš više, mada vidim da bi te to obradovalo. Naravno umalo zaboravih, u tome će ti biti od vrhunske važnosti da ti ribolovci maklo pomogni, na primer sa po dve hiljadarke. Tek da se nađe.