Danas je Sre Jun 18, 2025 7:20 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 11 12 13 14 15 Elipsa 51 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2014
PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 8:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Nemam nista protiv svoje drzave, sta vise - jako je volim. Ali imam protiv pojedinaca i to onih koji vode (u propast) tu drzavu koju volim i koji mi kroje sudbinu i to veoooma crnu. Protiv crkve nemam nista iako u Boga neverujem, ali imam protiv pojedinaca u toj crkvi koji je dovode na los glas. Nemam nista protiv ovog naroda ciji sam deo barem ne nesto efikasno!
Uvek postoje pojedinci koji su naopaki i stvaraju sliku o svima da su naopaki!

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 8:24 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 12:19 pm
ja sam lovac skoro 30 godina i navikao sam da radim na akcijama pa bi radio i na rbolovackim nego ne znam sta bi radili oni sto ih jos uvek otac zove da dodju sa pecanja jer im je namazano parce pastete i da pocnu sa doruckom. Takvi nisu naucili da rade konkretan posao.

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 8:28 pm 
Korisnikov avatar

Po tebi ispada da svi oni koji nisu lovci su neradnici i nedorasli

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 8:30 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 12:19 pm
a sta ja tebi da kazem sad na ovo.

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 8:35 pm 
Korisnikov avatar

Pa nista :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 10:26 pm 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
mislim da nas drzave ne shvata ozbiljno i samo je to problem,dobija od nas kintu i nista sem toga drzavi ne treba,mi smo debili i placamo dozvolu....

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 10:56 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 2:37 am
Ne ide kinta od dozvola drzavi aman bre. Ide doduse jedan manji deo.

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 11:29 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 28, 2008 8:55 pm
aman bre, onda necu da placam korisniku dozvolu ako ti tako lakse a ne drzavi...a ako je korisnik vode srbija sume vode kako god...sta su oni? privatnici? isto drzava rodjo...

dozvolu uzimam svake godine od negde 97-8me... dosta bilo muzenja! ne mogu bre stanem u najmanji liman da jurim smudja a da ne zakacim mrezu za obalu vezanu i potopljenu! ribari javno danju ih vade i vracaju...a cuvara nema da prodju bar!

zabole me bas ku...na ko je korisnik, drzava, privatnik, ne dam im ni dinara! neka muzu glupake koji ce da se tese "ja sam miran, i svoje obaveze namirio a sad idem da vatam kedere i granje"...

ja necu! do juce sam bio vise ne moze! cekam samo da mi neko trazi, kupicu kad ga budem video mesec dana da prolazi svakodnevno i kontrolise, da izadje odma na mohu dojavu o mrezi...a ne da pije pivo sa najgorum olosom od strujarosa...i jos da im platim! Opa djurdjooooo!:@

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 11, 2013 11:35 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 28, 2008 8:55 pm
javno pozivam na bojkot opet, ne vidim temu kao prosle godine bojkot kupobime 2014! ovu temu bih preimenovao u tu!

organizujmo se, izadjimo, nek se okupi par stotina nas pa pred kamere!!! kad mogu ljudi dodju na razne stukijade, bandarijade, smudjijade, nek dodju jedan dan svi pa na ulicu! javni poziv da niko ne uzima dozvolu dok se nesto ne promeni! javna prozivka ministra, korisnika , svih!!! nema leba od kenjanja po forumima i prozivanja, ili na tv ribolov imternet televiziji...u ovoj drzavi nema nista dok ne izadjes pred vladu pa zamisli par stotina ljudi sa stapovima zabacuju na ulicu...bar bi skrenuli paznju medija i javno isprozivali lopove...

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 8:28 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Chaki napisao:
.

Ono sto mene boli u celoj ovoj situaciji je sto se pljuje i drzava i crkva i narod i sve i svako. Ljudi moji kome se ne svidja sve ovo nabrojano i ko misli da zasluzuje druagciji tretman i drugaciji odnos drzave a ispucao je sve vidove borbe slobodno moze na Horgos i da napusti zemlju.

Reci da nam je drzava jadna nije pljuvanje vec istina, to ovde niko nije napisao zato sto zeli neciji posten rad i trud da diskredituje,
ili da vredja, vec zato sto je debelo povredjen, razocaran i ubijen u pojam realnim cinjenicama koje decenijama gleda svaki dan.
Patriotizam nije pricanje bajki.

A ovo sto onima koji nisu zadovoljni preporucujes Horgos....bi bilo isto kao kad bih ja tebi sad rekao ako nisi zadovoljan napusti forum ili ako si bas jako uvredjen tuzi sve one koji te svojim misljenjem vredjaju - prilicno plitko i bezobrazno! Uostalm ko si ti da bilo koga izbacujes iz drzave?
I cemu prazne i suplje price o nevidjenom rodoljublju u drugim drzavama, ako nisi nesto opasno propustio ljudi se svuda po svetu vrlo ozbiljno bune kad im nesto smeta, a u egzistencijalnim sferama koje spominjes. Grci, Turci, Spanci....svi sa trgova vicu drzava nam je suuuper, u vladi sede samo careviiii i slicno??? Na internetu i u razgovorima o svojoj drzavi i njenim merama pisu i govore samo najbolje??? Ajde.

I cemu, kad vec pominjes proslu godinu, kao i prosle godine konstantno "trovanje" sa tvoje strane? Da li si zadovoljan stanjem ili presrecan, hoces drugacije ili je super ovako ili nisi zadovoljan ni stanjem, ali ni time kako drugi ljudi iskazuju svoje nezadovoljstvo ili neka osamnaesta kombinacija???
Ili ti imas neko drugo resenje i inicijativu koju si pokrenuo, ako imas brate mili kazi, kome se svidja podrzace je, evo ja cu prvi ako misim da je dobra. Ako misim drugacije, ok gurajte i sve najbolje, ali bez mene.

Ako sam te ja negde necim uvredio izvini, necu dalje niocemu da polemisem, ali ovo sam morao da ti napisem.

RIBOTEKA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 11 12 13 14 15 Elipsa 51 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris