Chaki napisao:
.
Ono sto mene boli u celoj ovoj situaciji je sto se pljuje i drzava i crkva i narod i sve i svako. Ljudi moji kome se ne svidja sve ovo nabrojano i ko misli da zasluzuje druagciji tretman i drugaciji odnos drzave a ispucao je sve vidove borbe slobodno moze na Horgos i da napusti zemlju.
Reci da nam je drzava jadna nije pljuvanje vec istina, to ovde niko nije napisao zato sto zeli neciji posten rad i trud da diskredituje,
ili da vredja, vec zato sto je debelo povredjen, razocaran i ubijen u pojam realnim cinjenicama koje decenijama gleda svaki dan.
Patriotizam nije pricanje bajki.
A ovo sto onima koji nisu zadovoljni preporucujes Horgos....bi bilo isto kao kad bih ja tebi sad rekao ako nisi zadovoljan napusti forum ili ako si bas jako uvredjen tuzi sve one koji te
svojim misljenjem vredjaju - prilicno plitko i bezobrazno! Uostalm ko si ti da bilo koga izbacujes iz drzave?
I cemu prazne i suplje price o nevidjenom rodoljublju u drugim drzavama, ako nisi nesto opasno propustio ljudi se svuda po svetu vrlo ozbiljno bune kad im nesto smeta, a u egzistencijalnim sferama koje spominjes. Grci, Turci, Spanci....svi sa trgova vicu drzava nam je suuuper, u vladi sede samo careviiii i slicno??? Na internetu i u razgovorima o svojoj drzavi i njenim merama pisu i govore samo najbolje??? Ajde.
I cemu, kad vec pominjes proslu godinu, kao i prosle godine konstantno "trovanje" sa tvoje strane? Da li si zadovoljan stanjem ili presrecan, hoces drugacije ili je super ovako ili nisi zadovoljan ni stanjem, ali ni time kako drugi ljudi iskazuju svoje nezadovoljstvo ili neka osamnaesta kombinacija???
Ili ti imas neko drugo resenje i inicijativu koju si pokrenuo, ako imas brate mili kazi, kome se svidja podrzace je, evo ja cu prvi ako misim da je dobra. Ako misim drugacije, ok gurajte i sve najbolje, ali bez mene.
Ako sam te ja negde necim uvredio izvini, necu dalje niocemu da polemisem, ali ovo sam morao da ti napisem.