Eh da sam bar momcic, sad bih razmislajo donjom pecaljkom i ne bi me glava ovoliko ''svrbela''.
Apropo svega ostalog, nemam dozvolu, necu je ni imati, prosle godine sam imao izmedju 200-300 bucova(kod mene kao da ima bandera u Tisi

) i samo sam JEDNOG (+1.5kg) doneo kuci.
Mislim da nema osnova zbog cega bih morao navoditi razlog tog nosenja, ili sto bi neki okarakterisali kao ribokradju.
Ne da se ne osvrcem, nego svaki dan se molim unapred da naletim na nekog homo erektusa koji se odaziva na rec cuvar, medjutim jos nisam imao srece da naletim na tu izuzetno retku(neki bi rekli ugrozenu) vrstu.
To sto je ja ne kupujem(ili kupujem) mi ne daje za pravo, tj ne dozovljava mi da teglim sivu materiju i kradem posao Molderu i Skali. Istina je tamo negde, ali u narodu se kaze:
Kad slep progleda vidi najdalje.
Tako da na osnovu onoga sto sam JA video od kada sam progledao, mogu reci da nema ni JEDAN relevantan podatak koji ide u korist placanja dozvola, sada, a bogami i u nazad par godina.
Mozete naci izgovor koji god hocete, pozivati se na svakakve nebuloze, ali cinjenica je da su to danas BUKVALNO bacene pare.
Za kraj:
"Prvi put je greska, svaki sledeci je licni izbor"